Expertise

van De Koning
Tekstschrijven, webredactie en zoekmachineoptimalisatie

Verslagen van bijeenkomsten

Organiseer je een evenement of bijeenkomst? Doe jezelf en je bezoekers een plezier, en laat een verslag schrijven. Waarom? 5 redenen:

  1. Plaats het verslag op je website en in je nieuwsbrief; zo laat je zien wat je kunt en overtuig je mensen die de bijeenkomst gemist hebben om er de volgende keer bij te zijn.
  2. Wie was die spreker waar iedereen zo enthousiast over was? Wat was de belangrijkste boodschap van de keynote? Welke tips gaf de deskundige aan het eind? Tijdens een evenement schrijven bezoekers niet mee. Een verslag met de hoogtepunten is dan een mooie service.
  3. Als je een verslag stuurt naar je gasten, laat je zien dat je aan alles gedacht hebt. Laat een goede indruk achter en creƫert een extra contactmoment. Let op: je hebt hier wel toestemming voor nodig. Laat deelnemers bij inschrijving bijvoorbeeld aankruisen dat ze prijs stellen op een verslag.
  4. Welke onderdelen vonden je gasten top, wat kon beter? Als razende reporter stel ik bezoekers vragen en krijg je als organisator feedback.
  5. Quotes van je bezoekers kun je gebruiken om de volgende bijeenkomst aan te prijzen.

Ik woon evenementen bij en schrijf verslagen die lezen als een trein. Met oog voor sfeer en inhoudelijk sterk. Wil je mij inschakelen voor jouw bijeenkomst?

Ja, laten we afspreken!