Expertise

van De Koning

Tekstschrijver verslag

Tekstschrijver nodig voor je jaarverslag? Of wil je een verslag laten schrijven over een bijeenkomst die je georganiseerd hebt? Het schrijven van heldere verslagen die de identiteit van je organisatie versterken is mijn specialiteit.

Tekstschrijver jaarverslag

Een tekstschrijver vragen voor je jaarverslag is geen gek idee. Jaarverslagen schrijven is namelijk een vak apart. Je moet rekening houden met verplichte elementen, maar wilt tegelijkertijd een prettig leesbaar document. Een goedgeschreven jaarverslag geeft een sprekend beeld van de organisatie, de mensen die er werken en de ambities, wensen en zorgen die er leven. 

Ik heb ervaring met jaarverslagen schrijven voor de zorg en voor goede doelen. Wil je niet het hele jaarverslag door een tekstschrijver laten schrijven? Laat mij dan bijvoorbeeld het voorwoord en de samenvatting van het jaarverslag schrijven. Dat zijn twee veelgelezen onderwerpen waarin je een mooie boodschap kunt brengen.

Verslag laten schrijven

Organiseer je een evenement of bijeenkomst en wil je daar een verslag van laten schrijven? Als tekstschrijver woon ik graag evenementen bij. Ik schrijf verslagen die lezen als een trein, met oog voor sfeer en inhoudelijk sterk. Desgewenst stel ik als razende reporter vragen aan je bezoekers, wat je als organisator waardevolle feedback oplevert. Met het toesturen van het verslag creëer je een extra contactmoment, kunnen bezoekers terugblikken op de dag en breng jij je belangrijkste boodschap nog eens onder de aandacht. Zo haal je alles uit je evenement of bijeenkomst.

tekst van de koning │ Floraweg 85 │ 2371 AN Roelofarendsveen │ 06-19 53 80 32

Of stuur een e-mail