Expertise

van De Koning

Teksten schrijven voor websites staat dagelijks op mijn menu. Als tekstschrijver en SEO-specialist smul ik van het maken van webteksten die bezoekers overtuigen én voor een goede positie op Google zorgen.

Tekstschrijver website

Een tekstschrijver voor je website, of toch zelf aan de slag? Grote kans dat je uren kunt vertellen over je bedrijf of project. Het valt niet mee om al die kennis, ervaring en passie in een paar zinnen samen te vatten. Daarom doe ik dat graag voor je. Want hoe korter je verhaal, hoe beter de lezer jouw boodschap onthoudt.

SEO-teksten voor website

Teksten op websites vragen iets extra's. Want om potentiële klanten te overtuigen, moeten ze wel eerst je website weten te vinden. Teksten vormen een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Als SEO-tekstschrijver weet ik precies welke woorden jouw website een hogere ranking op Google opleveren. 

"Voor een goede Google ranking heb je goede content nodig"

Sterke webteksten = een hogere ranking op Google

Jarenlang werd er in copywriterland op gehamerd: webteksten moeten zo kort mogelijk zijn, anders haken je lezers af. Inmiddels winnen long reads terrein. Omdat we gewend zijn om van een scherm te lezen, én omdat we Google de kans willen geven onze website te vinden (zoekmachineoptimalisatie). Voor een goede Google ranking heb je goede content nodig. Als tekstschrijver met SEO-kennis schrijf ik SEO-teksten en kan ik een SEO-check voor je doen.

Meer klanten met een tekstschrijver voor je website 

Een Facebookmelding, Twitterbericht of binnenkomende e-mail: online ligt afleiding altijd op de loer. Als tekstschrijver zorg ik ervoor dat een bezoeker je website pas verlaat als jij een blijvende indruk hebt gemaakt. Jouw verhaal vertaal ik naar een beeldende tekst die de lezer verrast, overtuigt en in actie brengt. Want met de juiste 'call to actions' maak je klanten van je bezoekers.

tekst van de koning │ Floraweg 85 │ 2371 AN Roelofarendsveen │ 06-19 53 80 32

Of mail me!