Opdrachtgevers

van de Koning
Tekst van De Koning? Zij gingen je voor!

Het lastige van online een freelance tekstschrijver kiezen, is dat alle copywriters perfect verwoorden waarom je bij hem of haar aan het juiste adres bent. Daarom laat ik hier enkele opdrachtgevers hun verhaal doen; misschien maakt het je keuze makkelijker. Goed om te weten: ik werk vanuit Roelofarendsveen, Zuid-Holland, maar schrijf voor opdrachtgevers in het hele land.

Recensies

Linda Hazeveld
copywriter TUI Nederland
“Als copywriter is het fijn als je samenwerkt met iemand die net zo’n vakidioot is als jezelf. Marieke dus! Voor TUI werkt Marieke regelmatig mee met grote contentprojecten. Ze maakte zich de TUI Brand Voice en Tone snel meester en checkt bij iedere opdracht of ze onze ‘smile’ nog steeds in de vingers heeft bij het schrijven. Marieke begrijpt als geen ander wat deadlinestress betekent. Als ik haar inzet op een opdracht, is het bij ons Druk. Zodra Marieke bij ons aan boord is, maak ik me geen seconde meer druk. Want die klus gaan we op tijd klaren en mijn interne opdrachtgevers? Die krijgen een ‘smile’ als ze met haar samenwerken.”
Bas Bakker
Betekenaar
“Marieke is mijn held! Ik denk zelf in beelden en woorden zijn voor mij maar een raar ding. Daarom heb ik zo’n tovenaar als Marieke nodig die mijn teksten doorleest, aanpast en zo herschrijft dat anderen denken dat ik goed kan schrijven. Een bijkomend voordeel: de teksten leveren ook nog eens klanten op.”
Peter Verheggen
programmamanager Duurzaam en Groen Zoetermeer
"Marieke is enthousiast, flexibel en heel betrouwbaar in de afspraken. Ze denkt creatief mee en schrijft vlotte teksten. Verder is ze prettig in de omgang."
Renée Prins
programmamanager Bètasteunpunt Zuid-Holland en communicatieadviseur Stichting HBO-i
“Het is gewoon fijn om met Marieke samen te werken. Marieke schrijft in heldere en klare taal. In de bèta- en ICT-wereld waar ik mij in begeef, kan Marieke zware technische inhoudelijke kost ombuigen tot makkelijk leesvoer, zonder dat de essentie van de inhoud aangetast wordt. Bij een opdracht handelt Marieke zelfstandig, volgens afspraak en zeer snel. En dan geeft ze ook nog even ongevraagd advies, hoe lekker is dat!”

Ook een opdrachtgever worden?

Contact